Studio gesloten

[português] [English]

Zoals ik donderdagavond na de yogales al zei, zou ik vandaag beslissen hoe we verder gaan met de yogalessen nu het Coronavirus de wereld in de greep houdt. We hebben geluk om in deze mooie uithoek van de wereld te mogen wonen en dat neemt niet weg dat ik graag mijn verantwoording neem om eventuele verspreiding van het virus in te perken. Alle maatregelen in Portugal zijn daarop gericht en er wordt van ons allen gevraagd dat ook te doen. Dus ook ik blijf zoveel mogelijk thuis, heb zo min mogelijk contact met andere mensen en hoop dat jullie dat ook doen. Want als iedereen in vrijwillige quarantaine gaat (zover mogelijk), kan het virus zich alleen nog heel langzaam verspreiden. Op die manier kan de nu al overbelaste gezondheidszorg enige controle behouden en de mensen behandelen die het nodig hebben. 

Daarom gaat Yoga Studio Marvão voorlopig dicht en stoppen de yoga- en meditatielessen de komende weken. Begin april, afhankelijk van de ontwikkelingen wereldwijd en in Portugal, zal ik beter weten wanneer we de draad weer mogen en kunnen oppakken. Wanneer je al betaald hebt voor de maand maart, houd je die lessen natuurlijk tegoed!

Ook Heidi’s lessen en massage sessies liggen voorlopig stil. 

Het mooie van deze tijden is, dat we altijd online kunnen communiceren. Dus heb je vragen of ideeën, laat het me weten. Ondertussen blijf ik in contact met jullie via mijn blog en misschien wel wat vlogs. Misschien kan ik zelfs bij belangstelling van jullie kant, online klassen doen. Ik ga het onderzoeken. 

Ik vind dat de regering van Portugal snel en goed handelt – beter dan regeringen van andere landen zoals Nederland. Het is misschien even wennen en ik weet zeker dat het resultaat van deze strenge aanpak ons allen ten goede komt. 

Dank voor jullie begrip, steun en solidariteit. Blijf veilig, pas goed op jezelf en je familie en laat me weten als je iets nodig hebt. 

In liefde en met een grote omhelzing

Namasté

Liesbeth

%d bloggers like this: